headerImg headerImg
Netedy.al

komandat

Biseda dhe njohje online

Netedy.al - Faqa me e madhe per chat shqip, biseda dhe njohje online
Me vajza dhe djem nga e gjithe shqiperia dhe trevat shqiptare
Cfare pret? Eja bashkohu me ne!

Mobile

komandat per telefon

Vizito faqen me telefonin tend dhe shiko magjine qe te ofron Netedy.al per Chat Shqip!

Njohje Online komandat - Biseda,
Njohje online

komandat

* Lere bosh nese nuk ke nje te tille
Platforma:
ose
Shkarko programin mIRC

Per PC/Desktop/Windows

.

KOMANDAT PER CHAT NETEDY.AL (IRC)

 • Si te lidhem me mIRC ne Netedy.al server?

  /server irc.netedy.com
  Pasi te keni hapur mIRC dhe te keni hyre dhe konfirmuar informacione te tilla si pseudonimi juaj, emri i vertete dhe ident, mund te lidheni me rrjetin irc duke perdorur komanden qe kemi ndare me lart.

 • Parandaloni marrjen e nje mesazhi privat nga nje pseudonim apo nofke specifike

  /ignore nick dhe /ignore nick
  Komanda e pare do te parandaloje vetem nje pseudonim te veçante nga dergimi i nje mesazhi privat, ndersa komanda e dyte do te bllokoje te gjitha mesazhet e ardhshme private nga te gjithe perdoruesit.

 • Lini dhomen tuaj

  /part # channelname
  Duke perdorur komanden mund te largoheni nga dhoma (kanali) qe ju e keni emeruar. Si alternative, gjithashtu mund te perdorni butonin e ngushte duke klikuar me te djathten mbi emrin e kanalit qe ndodhet ne kendin e djathte duke perdorur aplikacionin e ueb-chat.

 • Meso nese po perjeton vonese gjate bisedes

  /ping pseudonimin
  Nese lidhja juaj e internetit eshte e keqe ose nese ka ndonje problem me rrjedhen e te dhenave ne rrjetin irc per momentin, mund ta perdorni kete komande per te zbuluar se sa kohe jeni duke marre pergjigje nga ky server. Informacioni i shtyrjes do te shfaqet ne sekonda.

 • Shihni nje liste te kanaleve aktive ne server

  /LIST
  Me komanden mund te shihni se kanalet aktualisht aktive (me nje minimum prej 1 perdorues) jane te listuara me emrin dhe numrin e perdoruesve te gjetur.

 • Meso se sa perdorues te pergjithshem jane te lidhur

  /map dhe /lusers
  Ne disa servera, komanda e pare eshte çaktivizuar per perdoruesit me arsye sigurie, por si nje funksion ai tregon numrin dhe emrin e seciles lidhje (server i lidhur) i lidhur ne menyre individuale me serverin. Komanda e dyte jep numrat e perdoruesve, si lokale ashtu edhe globale. Dallimi nga komanda e pare eshte se ai liston vetem serverin me te cilin jeni lidhur dhe vlerat totale te servereve te lidhur ne nivel lokal dhe global. Nuk percakton emrat e servereve te lidhur dhe numrat e lidhur prej aty.